Vooruit met de kar

22 april 2022

Het live tekenen neemt tegenwoordig weer wat meer tijd in beslag. Binnenkort mag ik live gaan tekenen tijdens een bijeenkomst van bibliotheekmedewerkers. Daarvoor heb ik bovenstaande boekenkar gemaakt. U weet inmiddels dat ik – mede dankzij mijn functie als Stripmaker des Vaderlands – bibliotheken een warm hart toedraag.

Verder binnenlands nieuws: we hadden thuis wat problemen met het naar de bovenverdieping plaatsten van een terrarium. Dankzij een oproep op de Facebookpagina van Opa stond er in een mum van tijd een trekker met voorlader bij de deur om de verticale afstand te helpen overbruggen. U weet inmiddels dat ik – mede dankzij mijn functie als tekenaar van Opa – boeren een warm hart toedraag.

Verder binnenlands nieuws: Tijdens een striptekenles op een school in Roden sneuvelde mijn Gildeleren-mok. Ik zou willen dat ik iemand anders daar de schuld van kon geven.

Deel dit bericht

Vooruit met de kar

22 april 2022

Het live tekenen neemt tegenwoordig weer wat meer tijd in beslag. Binnenkort mag ik live gaan tekenen tijdens een bijeenkomst van bibliotheekmedewerkers. Daarvoor heb ik bovenstaande boekenkar gemaakt. U weet inmiddels dat ik – mede dankzij mijn functie als Stripmaker des Vaderlands – bibliotheken een warm hart toedraag.

Verder binnenlands nieuws: we hadden thuis wat problemen met het naar de bovenverdieping plaatsten van een terrarium. Dankzij een oproep op de Facebookpagina van Opa stond er in een mum van tijd een trekker met voorlader bij de deur om de verticale afstand te helpen overbruggen. U weet inmiddels dat ik – mede dankzij mijn functie als tekenaar van Opa – boeren een warm hart toedraag.

Verder binnenlands nieuws: Tijdens een striptekenles op een school in Roden sneuvelde mijn Gildeleren-mok. Ik zou willen dat ik iemand anders daar de schuld van kon geven.