Vooruit met de kar

Het live tekenen neemt tegenwoordig weer wat meer tijd in beslag. Binnenkort mag ik live gaan tekenen tijdens een bijeenkomst van bibliotheekmedewerkers. Daarvoor heb ik bovenstaande boekenkar gemaakt. U weet inmiddels dat ik – mede dankzij mijn functie als Stripmaker des Vaderlands – bibliotheken een warm hart toedraag.

Verder binnenlands nieuws: we hadden thuis wat problemen met het naar de bovenverdieping plaatsten van een terrarium. Dankzij een oproep op de Facebookpagina van Opa stond er in een mum van tijd een trekker met voorlader bij de deur om de verticale afstand te helpen overbruggen. U weet inmiddels dat ik – mede dankzij mijn functie als tekenaar van Opa – boeren een warm hart toedraag.

Verder binnenlands nieuws: Tijdens een striptekenles op een school in Roden sneuvelde mijn Gildeleren-mok. Ik zou willen dat ik iemand anders daar de schuld van kon geven.

Meer berichten

Hennie is terug

Het vorige bericht was ‘Eef is terug’, maar ook Hennie komt terug. Hennie is het Drentse heideschaap dat af en toe gebruikt wordt in de

Lees verder »

Eef is terug

Omdat de zaak volgend jaar 20 jaar bestaat heb ik Modern Visuals verzocht om mijn website wat op te frissen. De vorige keer dat dit

Lees verder »

Simpele plaatjes

Het is nog helemaal niet zo makkelijk om eenvoudige tekeningen te maken. Dat heb ik wel eens gehoord van mensen die ingewikkelde tekeningen maken. En

Lees verder »

Vakantie in Nijmegen

Ik ben een huismus. Vorige week heb ik zowaar 3 nachten buitenshuis geslapen: in Nijmegen. Bijgaande 16 plaatjes geven een impressie van dat bezoek. Onder

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design