Niet op het podium maar in een hoekje

28 april 2023

Bij de provinciale finale van de nationale voorleeswedstrijd zat ik op steenworpsafstand van de voorlezers. Van en voor elke voorlezer maakte ik een tekening die iets te maken had met het boek waaruit werd voorgelezen. Na afloop werden die ijlings ingelijst en overhandigd. Ik zag wat glunderende gezichten, dus ik denk dat het geslaagd was.

Aanstaande zondag zit ik in een hoekje van theater Hofpoort @De Fabriek. Tweemaal is op die locatie ‘de dag van de stripmaker’ gehouden. Toen mocht ik op het podium.

In mijn hoekje ga ik voor een poster zitten, met daarop een selectie van de kaarten die ik voor ‘straatkaarten Coevorden‘ heb gemaakt. Mooie poster geworden.

Deel dit bericht

Niet op het podium maar in een hoekje

28 april 2023

Bij de provinciale finale van de nationale voorleeswedstrijd zat ik op steenworpsafstand van de voorlezers. Van en voor elke voorlezer maakte ik een tekening die iets te maken had met het boek waaruit werd voorgelezen. Na afloop werden die ijlings ingelijst en overhandigd. Ik zag wat glunderende gezichten, dus ik denk dat het geslaagd was.

Aanstaande zondag zit ik in een hoekje van theater Hofpoort @De Fabriek. Tweemaal is op die locatie ‘de dag van de stripmaker’ gehouden. Toen mocht ik op het podium.

In mijn hoekje ga ik voor een poster zitten, met daarop een selectie van de kaarten die ik voor ‘straatkaarten Coevorden‘ heb gemaakt. Mooie poster geworden.