Straatkaarten Coevorden

Deze week stond er opeens een chauffeur met een vrachtbrief in de hand op de stoep. De dozen met pakjes speelkaarten werden bezorgd.

Mooi geworden. Vijfenvijftig locaties in Coevorden vereeuwigd op 320 grams linen finish karton. Maar nu moet ik er nog van af zien te komen.

Ondertussen heb ik drie verkooppunten in Coevorden: The Read Shop, Oud & Nieuw en De Kaasbank. Meerdere zullen volgen. Meteen ook maar een winkeltje in mijn eigen gang ingericht met wat spullen die nog op de zolder stonden die waren overgebleven van onze tijd in het Opklapatelier. Versturen doe ik liever niet. Dat is altijd zo’n gedoe. Plus dat de verzendkosten 5 euro of meer zijn.

Een pakje speelkaarten kost 7 euro. Voor 10 euro krijg je 1 pakje speelkaarten plus een stripboek naar keuze. Op dit moment valt er te kiezen uit De Ruyter 1/2/3/4, Rembrandt, Uuterwaerdt 1/2 en Eefenement. Voorts heb ik nog het Opa kleurboek, het Opa stickerablum en de Opa verjaardagskalender.

Grijp uw kans! Zo lang de voorraad strekt!

Meer berichten

De orde van de dag

Na alle drukte voorafgaand, tijdens en na afloop van ‘de dag van de stripmaker’ gaan we weer over tot de orde van de dag. Ondertussen

Lees verder »

De dag van de stripmaker

Afgelopen zaterdag was ik gastheer (spreekstalmeester, boodschappenjongen) tijdens de dag van de stripmaker in Coevorden. Uit het hele land kwamen stripmakers op dit evenement af.

Lees verder »

Tilburg

Uit hoofde van mijn functie als Stripmaker des Vaderlands kom ik nog wel eens ergens. Bijvoorbeeld in Tilburg (niet naast de deur) in een omgebouwde

Lees verder »

Mijndert

Toch jammer. Niet gewonnen in de “Wie is Mijndert?”-wedstrijd van het museum. Laat ik hier voor de vorm toch nog even de inzending zien. En

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design