Na de kerst

Helaas ben ik tijdens de kerstdagen niet in de gelegenheid geweest om een partijtje Oath te spelen. Vlak daarvoor was ik nog wel in de gelegenheid om een speciale kaart te maken. De tekening hierboven had ik niet helemaal goed uitgemeten, waardoor de piek van de kerstboom op de kaart hier beneden onder de balk valt.

Voor de mensen die zich afvragen wat dit allemaal te betekenen heeft: Als je pion zich bevindt in het gebied waar de kerstboom staat op het moment dat je je beurt begint, en in datzelfde gebied bevinden zich één of meer andere pionnen, dan krijgen alle aanwezige spelers 1 ‘gunst’ uit de voorraad.

De tekening is door mij gemaakt, alles er omheen komt uit de ‘Oath Development Kit’.

Meer berichten

Vooruit met de kar

Het live tekenen neemt tegenwoordig weer wat meer tijd in beslag. Binnenkort mag ik live gaan tekenen tijdens een bijeenkomst van bibliotheekmedewerkers. Daarvoor heb ik

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design