Na de kerst

Helaas ben ik tijdens de kerstdagen niet in de gelegenheid geweest om een partijtje Oath te spelen. Vlak daarvoor was ik nog wel in de gelegenheid om een speciale kaart te maken. De tekening hierboven had ik niet helemaal goed uitgemeten, waardoor de piek van de kerstboom op de kaart hier beneden onder de balk valt.

Voor de mensen die zich afvragen wat dit allemaal te betekenen heeft: Als je pion zich bevindt in het gebied waar de kerstboom staat op het moment dat je je beurt begint, en in datzelfde gebied bevinden zich één of meer andere pionnen, dan krijgen alle aanwezige spelers 1 ‘gunst’ uit de voorraad.

De tekening is door mij gemaakt, alles er omheen komt uit de ‘Oath Development Kit’.

Meer berichten

Hennie is terug

Het vorige bericht was ‘Eef is terug’, maar ook Hennie komt terug. Hennie is het Drentse heideschaap dat af en toe gebruikt wordt in de

Lees verder »

Eef is terug

Omdat de zaak volgend jaar 20 jaar bestaat heb ik Modern Visuals verzocht om mijn website wat op te frissen. De vorige keer dat dit

Lees verder »

Simpele plaatjes

Het is nog helemaal niet zo makkelijk om eenvoudige tekeningen te maken. Dat heb ik wel eens gehoord van mensen die ingewikkelde tekeningen maken. En

Lees verder »

Vakantie in Nijmegen

Ik ben een huismus. Vorige week heb ik zowaar 3 nachten buitenshuis geslapen: in Nijmegen. Bijgaande 16 plaatjes geven een impressie van dat bezoek. Onder

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design