Eef is terug

17 september 2022

Omdat de zaak volgend jaar 20 jaar bestaat heb ik Modern Visuals verzocht om mijn website wat op te frissen. De vorige keer dat dit gebeurde was 2 jaar geleden, en dat schijnt voor internet-begrippen een eeuwigheid te zijn.

En opeens kwam Eef, van de strip Eefenement, weer in beeld. Het hele jaar 2007 heeft deze strip in het AD gestaan. En er is 1 boek van verschenen.

Wat bleek? Ik had hem nog best een beetje in de vingers. Als een krant nog een dagstrip nodig heeft kan ik zo weer beginnen. (Eerst met wat herhalingen natuurlijk. Da’s goedkoper.)

Dus: eerdaags een nieuwe website, met daarin nieuwe plaatjes van Eef.

Deel dit bericht

Eef is terug

17 september 2022

Omdat de zaak volgend jaar 20 jaar bestaat heb ik Modern Visuals verzocht om mijn website wat op te frissen. De vorige keer dat dit gebeurde was 2 jaar geleden, en dat schijnt voor internet-begrippen een eeuwigheid te zijn.

En opeens kwam Eef, van de strip Eefenement, weer in beeld. Het hele jaar 2007 heeft deze strip in het AD gestaan. En er is 1 boek van verschenen.

Wat bleek? Ik had hem nog best een beetje in de vingers. Als een krant nog een dagstrip nodig heeft kan ik zo weer beginnen. (Eerst met wat herhalingen natuurlijk. Da’s goedkoper.)

Dus: eerdaags een nieuwe website, met daarin nieuwe plaatjes van Eef.