Eefenement. Een klassieker!

Afgelopen week twitterde ik in negatieve bewoordingen over de service van een niet nader te noemen bedrijf. In 2010 heb ik dat ook al eens gedaan, maar toen over de service van een ander niet nader te noemen bedrijf. Dat leverde me dan wel weer inspriatie voor een stripje van Eefenement op. Die stond toen even voor korte tijd in het AD.

Dat van dat service team was verzonnen. Deze keer kreeg ik uit coulance wat aangeboden. Sindsdien heeft het woord coulance een nare bijsmaak.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design