Eefenement. Een klassieker!

13 april 2014

Afgelopen week twitterde ik in negatieve bewoordingen over de service van een niet nader te noemen bedrijf. In 2010 heb ik dat ook al eens gedaan, maar toen over de service van een ander niet nader te noemen bedrijf. Dat leverde me dan wel weer inspriatie voor een stripje van Eefenement op. Die stond toen even voor korte tijd in het AD.

Dat van dat service team was verzonnen. Deze keer kreeg ik uit coulance wat aangeboden. Sindsdien heeft het woord coulance een nare bijsmaak.

Deel dit bericht

Eefenement. Een klassieker!

13 april 2014

Afgelopen week twitterde ik in negatieve bewoordingen over de service van een niet nader te noemen bedrijf. In 2010 heb ik dat ook al eens gedaan, maar toen over de service van een ander niet nader te noemen bedrijf. Dat leverde me dan wel weer inspriatie voor een stripje van Eefenement op. Die stond toen even voor korte tijd in het AD.

Dat van dat service team was verzonnen. Deze keer kreeg ik uit coulance wat aangeboden. Sindsdien heeft het woord coulance een nare bijsmaak.