Brunaficatie ter consideratie

Mijn Brunaficatie van bekende (Nederlandse) stripfiguren heeft de varia-pagina van het tijdschrift Eppo gehaald.

Er gaan stemmen op om er een boekje van te maken. Moet ik dat wel doen? Er zijn al zoveel boeken. Als ik het al doe, dan moet bij elke tekening nog een rijmpje komen, dan moet ik ze opnieuw doen op (mooi) papier zodat ik (mooie) originelen heb, en dan moet ik zorgen dat de (mooie) opbrengst ten goede komt aan de oorlogskas van de Stripmaker des Vaderlands. Daar kunnen we dan weer mooie dingen mee doen. Genoeg te doen, dus.

Terzijde: de cartoon waar dit bericht mee begint is gemaakt tijdens het Truckstar-festival op het TT-terrein in Assen jongstleden. Twee dagen zat ik te tekenen in de tent van DHL. Zaterdag zon, zondag regen. Een ervaring rijker. Volgend jaar weer. IJs en weder dienende.

Deel dit bericht

Brunaficatie ter consideratie

Mijn Brunaficatie van bekende (Nederlandse) stripfiguren heeft de varia-pagina van het tijdschrift Eppo gehaald.

Er gaan stemmen op om er een boekje van te maken. Moet ik dat wel doen? Er zijn al zoveel boeken. Als ik het al doe, dan moet bij elke tekening nog een rijmpje komen, dan moet ik ze opnieuw doen op (mooi) papier zodat ik (mooie) originelen heb, en dan moet ik zorgen dat de (mooie) opbrengst ten goede komt aan de oorlogskas van de Stripmaker des Vaderlands. Daar kunnen we dan weer mooie dingen mee doen. Genoeg te doen, dus.

Terzijde: de cartoon waar dit bericht mee begint is gemaakt tijdens het Truckstar-festival op het TT-terrein in Assen jongstleden. Twee dagen zat ik te tekenen in de tent van DHL. Zaterdag zon, zondag regen. Een ervaring rijker. Volgend jaar weer. IJs en weder dienende.