Meer Bruna dan Poortvliet

Als ik mijn eigen tekenstijl moet omschrijven dan zeg ik meestal ‘meer Bruna dan Poortvliet’. (Soms moet ik daarna uitleggen wie Rien Poortvliet was.) Door een tekening van een leerling (Nora uit groep 4) kreeg ik opeens de neiging om te tekenen zoals Bruna. Temeer daar ik bij lange na niet zo kan tekenen als Poortvliet. Maar ook zoals Bruna is er maar één.

Onderstaande tekening van Rorschach uit de comic Watchmen vind ik dan wel één van de beter gelukte.

Ik ben hier nog lang niet klaar mee.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »

Vooruit met de kar

Het live tekenen neemt tegenwoordig weer wat meer tijd in beslag. Binnenkort mag ik live gaan tekenen tijdens een bijeenkomst van bibliotheekmedewerkers. Daarvoor heb ik

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design