Zoek de verschillen

17 februari 2007

Afgelopen week heb ik een strip van Opa gemaakt rondom de kabinetsformatie. Helaas ging ik er daarbij van uit dat de ministers volgende week nog niet bekend zouden zijn. De feiten bleken anders. Op verzoek van de redactie van Boerderij heb ik daarom het begin en eind van de geplande strip wat aangepast, zodat het er toch weer een beetje actueel uit ziet. Hieronder ziet u de oorspronkelijke versie en de gewijzigde versie bovenop elkaar liggen. De gewijzigde versie verschijnt volgende week in Boerderij.

Deel dit bericht

Zoek de verschillen

17 februari 2007

Afgelopen week heb ik een strip van Opa gemaakt rondom de kabinetsformatie. Helaas ging ik er daarbij van uit dat de ministers volgende week nog niet bekend zouden zijn. De feiten bleken anders. Op verzoek van de redactie van Boerderij heb ik daarom het begin en eind van de geplande strip wat aangepast, zodat het er toch weer een beetje actueel uit ziet. Hieronder ziet u de oorspronkelijke versie en de gewijzigde versie bovenop elkaar liggen. De gewijzigde versie verschijnt volgende week in Boerderij.