Zoek de verschillen

Afgelopen week heb ik een strip van Opa gemaakt rondom de kabinetsformatie. Helaas ging ik er daarbij van uit dat de ministers volgende week nog niet bekend zouden zijn. De feiten bleken anders. Op verzoek van de redactie van Boerderij heb ik daarom het begin en eind van de geplande strip wat aangepast, zodat het er toch weer een beetje actueel uit ziet. Hieronder ziet u de oorspronkelijke versie en de gewijzigde versie bovenop elkaar liggen. De gewijzigde versie verschijnt volgende week in Boerderij.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design