Wie mij volgt

Wie mij volgt op de sociale media heeft bijgaand plaatje allang gezien op Instagram. Het bestand van de 228e (zegge: tweehonderdachtentwintigste) aflevering van Kukel en Kakel, dat ik vlak daarna naar de vormgeving van Misset stuurde. Dit is een foto van mijn bureaublad. Als achtergrondfoto heb ik een wolkendek. Toen ik deze computer net had heb ik een stuk of 50 foto’s van de wolken boven mijn huis geschoten in een periode van een stuk of 5 weken. En elke ochtend heb ik een andere foto als achtergrond. Mijn bureaublad is altijd nagenoeg leeg. Alleen op te leveren bestanden staan er op, en recente scans.

Wie de Stripmaker des Vaderlands volgt op de sociale media kent deze foto ook. Het is Margreet de Heer, voormalig Stripmaker des Vaderlands, die op bezoek was voor het opnemen van een podcast van Stripjournaal. Hier is ze middels een app aan het informeren naar waar de rest blijft.

Niet veel later waren ze er.

Meer berichten

Vooruit met de kar

Het live tekenen neemt tegenwoordig weer wat meer tijd in beslag. Binnenkort mag ik live gaan tekenen tijdens een bijeenkomst van bibliotheekmedewerkers. Daarvoor heb ik

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design