Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Wendy en Wilco

28 oktober 2004

Proefstrookje voor een personeelsblad.


Je ziet het er vast niet aan af, maar ik heb erg lang over het inkleuren gedaan. Voornamelijk omdat ik wat aan het experimenteren ben geweest met licht en donker. Toch is het nog niet helemaal goed. Zo kreeg ik de opmerking: “Waarom is die hamburger blauw?” Ik dacht toch dat het duidelijk een lunchtrommeltje was.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Wendy en Wilco

28 oktober 2004

Proefstrookje voor een personeelsblad.


Je ziet het er vast niet aan af, maar ik heb erg lang over het inkleuren gedaan. Voornamelijk omdat ik wat aan het experimenteren ben geweest met licht en donker. Toch is het nog niet helemaal goed. Zo kreeg ik de opmerking: “Waarom is die hamburger blauw?” Ik dacht toch dat het duidelijk een lunchtrommeltje was.

Nieuwste berichten

Categorieën