Weer eens buiten de deur

27 november 2020

Vanwege voor de hand liggende redenen heb ik het afgelopen jaar niet veel live op locatie getekend. Nu de kou in de lucht is, is de kou wat uit de lucht, geloof ik, en word ik af en toe weer gevraagd.

Wel heb ik tijdens de lock down meegetekend met Zoom-meetings, Team-meetings en andere soorten virtuele bijeenkomsten.

Dat werkt, maar dan anders. Ik teken thuis niet op grote flip-over-vellen maar op regulier A4. Daarna onder de scanner of fotograferen. In beide gevallen komen de kleuren niet helemaal goed over.

In alle gevallen krijgt de opdrachtgever de originele tekeningen.

Deel dit bericht

Weer eens buiten de deur

27 november 2020

Vanwege voor de hand liggende redenen heb ik het afgelopen jaar niet veel live op locatie getekend. Nu de kou in de lucht is, is de kou wat uit de lucht, geloof ik, en word ik af en toe weer gevraagd.

Wel heb ik tijdens de lock down meegetekend met Zoom-meetings, Team-meetings en andere soorten virtuele bijeenkomsten.

Dat werkt, maar dan anders. Ik teken thuis niet op grote flip-over-vellen maar op regulier A4. Daarna onder de scanner of fotograferen. In beide gevallen komen de kleuren niet helemaal goed over.

In alle gevallen krijgt de opdrachtgever de originele tekeningen.