Wat mij overkwam in Amsterdam

Kwam ik eens ergens anders, kwam ik Coevorden tegen. Als de naam van één van de gebouwen aan een kade achter Artis. Ik was daar (in de buurt) vanwege een expositie van stripmaker Frits Jonker. En even later was ik in een andere buurt. Namelijk bij het Rembrandthuis. Bekend van de strip Rembrandt. Het huis is voorlopig gesloten vanwege een verbouwing. De strips van Rembrandt zijn gewoon nog te lezen in het blad Jump!.

En nog weer later was ik bij boekhandel Scheltema. Van de dag heb ik ook nog een centsprent gemaakt. Diezelfde dag nog. In de trein kon ik daar lekker lang over nadenken.

Deel dit bericht

Wat mij overkwam in Amsterdam

Kwam ik eens ergens anders, kwam ik Coevorden tegen. Als de naam van één van de gebouwen aan een kade achter Artis. Ik was daar (in de buurt) vanwege een expositie van stripmaker Frits Jonker. En even later was ik in een andere buurt. Namelijk bij het Rembrandthuis. Bekend van de strip Rembrandt. Het huis is voorlopig gesloten vanwege een verbouwing. De strips van Rembrandt zijn gewoon nog te lezen in het blad Jump!.

En nog weer later was ik bij boekhandel Scheltema. Van de dag heb ik ook nog een centsprent gemaakt. Diezelfde dag nog. In de trein kon ik daar lekker lang over nadenken.