Vroeg werk van Rembrandt gevonden

18 februari 2019

Op zoek naar iets anders kwam ik deze schets voor het omslag van het eerste Rembrandt-album “Vroeg werk” tegen. De haan kraait. Hendrickje klopt matten. Titus maakt zich klaar voor school. Rembrandt komt gapend uit de bedstee. Een leeg doek staat al te wachten. Kijk:

Ik was op zoek naar een icoontje dat ik een keer van Rembrandt heb gemaakt. Deze:

Dat had Jack Nowee gevonden op internet, en dat wilde hij graag gebruiken in zijn “webpad”. Hier: https://webpad-rembrandt.yurls.net/nl/page/1065084

Deel dit bericht

Vroeg werk van Rembrandt gevonden

18 februari 2019

Op zoek naar iets anders kwam ik deze schets voor het omslag van het eerste Rembrandt-album “Vroeg werk” tegen. De haan kraait. Hendrickje klopt matten. Titus maakt zich klaar voor school. Rembrandt komt gapend uit de bedstee. Een leeg doek staat al te wachten. Kijk:

Ik was op zoek naar een icoontje dat ik een keer van Rembrandt heb gemaakt. Deze:

Dat had Jack Nowee gevonden op internet, en dat wilde hij graag gebruiken in zijn “webpad”. Hier: https://webpad-rembrandt.yurls.net/nl/page/1065084