Voor de klas

Opeens sta ik veel voor de klas. Middelbaar onderwijs deze week, en al een dagje vorige week.

Vorige week was ik in een tekenlokaal. Daar moest ik zelf op een schoolbord tekenen met krijt. De kinderen kon ik potjes inkt en kroontjespennen aanbieden. Ook wel eens leuk om ze daarmee te zien ploeteren.

Vandaag was ik in een school met een kamerbreed whiteboard. Ook wel eens leuk. Maar het was wel een heel werk om weer schoon te moeten. Gelukkig namen na de laatste les wat leerlingen het van me over.

Meer berichten

70 jaar Donald Duck

Hier boven: uitzicht op Groningen vanaf het Forum. In StoryWorld Groningen is op dit moment de tentoonstelling ’70 jaar weekblad Donald Duck’ te bekijken. Daarin

Lees verder »

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design