Voor de klas

4 juli 2022

Opeens sta ik veel voor de klas. Middelbaar onderwijs deze week, en al een dagje vorige week.

Vorige week was ik in een tekenlokaal. Daar moest ik zelf op een schoolbord tekenen met krijt. De kinderen kon ik potjes inkt en kroontjespennen aanbieden. Ook wel eens leuk om ze daarmee te zien ploeteren.

Vandaag was ik in een school met een kamerbreed whiteboard. Ook wel eens leuk. Maar het was wel een heel werk om weer schoon te moeten. Gelukkig namen na de laatste les wat leerlingen het van me over.

Deel dit bericht

Voor de klas

4 juli 2022

Opeens sta ik veel voor de klas. Middelbaar onderwijs deze week, en al een dagje vorige week.

Vorige week was ik in een tekenlokaal. Daar moest ik zelf op een schoolbord tekenen met krijt. De kinderen kon ik potjes inkt en kroontjespennen aanbieden. Ook wel eens leuk om ze daarmee te zien ploeteren.

Vandaag was ik in een school met een kamerbreed whiteboard. Ook wel eens leuk. Maar het was wel een heel werk om weer schoon te moeten. Gelukkig namen na de laatste les wat leerlingen het van me over.