Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Volop regels in de pluimveesector

7 april 2017

De strip Kukel en Kakel was nog niet zo lang geleden alweer toe aan haar 150e aflevering. Die gebeurtenis is zonder feestelijkheden voorbij gegaan. Ik heb nog even door het archief gescharreld en presenteer u hierbij aflevering 102. Daarin combineer ik heel handig mijn werk (strips) met mijn hobby (bordspellen).

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Volop regels in de pluimveesector

7 april 2017

De strip Kukel en Kakel was nog niet zo lang geleden alweer toe aan haar 150e aflevering. Die gebeurtenis is zonder feestelijkheden voorbij gegaan. Ik heb nog even door het archief gescharreld en presenteer u hierbij aflevering 102. Daarin combineer ik heel handig mijn werk (strips) met mijn hobby (bordspellen).

Nieuwste berichten

Categorieën