Van het één komt het ander

13 juni 2020

Van het één komt het ander. En als je bij een gebreide trui aan een draadje begint te trekken eindig je met een bol wol. En daar kun je dan weer een nieuwe trui van breien. Of een sjaal.
Wat ik bedoel te zeggen is: wat begon als een onschuldige actualisering van de website is ondertussen uitgegroeid tot een herziening van de huisstijl.
Het wapenschild met tekstballon en potlood heb ik al heel wat jaren als raamfolie om inkijk in de werkkamer te voorkomen. Nu ga ik het promoveren naar logo. Dat zal uiteindelijk leiden naar nieuwe visitiekaartjes (worden die nog gebruikt?) en briefpapier. Hopelijk kan ik daarna weer 15 jaar vooruit.

Deel dit bericht

Van het één komt het ander

13 juni 2020

Van het één komt het ander. En als je bij een gebreide trui aan een draadje begint te trekken eindig je met een bol wol. En daar kun je dan weer een nieuwe trui van breien. Of een sjaal.
Wat ik bedoel te zeggen is: wat begon als een onschuldige actualisering van de website is ondertussen uitgegroeid tot een herziening van de huisstijl.
Het wapenschild met tekstballon en potlood heb ik al heel wat jaren als raamfolie om inkijk in de werkkamer te voorkomen. Nu ga ik het promoveren naar logo. Dat zal uiteindelijk leiden naar nieuwe visitiekaartjes (worden die nog gebruikt?) en briefpapier. Hopelijk kan ik daarna weer 15 jaar vooruit.