Vakantie in Nijmegen

Ik ben een huismus. Vorige week heb ik zowaar 3 nachten buitenshuis geslapen: in Nijmegen. Bijgaande 16 plaatjes geven een impressie van dat bezoek. Onder andere heb ik in de tuin gezeten van Mark Retera: auteur van de strip Dirkjan en mijn eerste klant. Daarnaast ben ik vogels gaan bespieden met Mars Gremmen. Ook voor hem heb ik wel een grapjes bedacht voor zijn strips, en we hebben een paar gezamenlijke projecten gedaan via het agentschap Comic House. Een bliksembezoek aan Studio Noodweer bracht me voor een gesloten hek. Niet verwonderlijk met die warmte. Waarschijnlijk werkte iedereen liever thuis dan in zo’n noodkeet-oven. Nog een fiks boek van Popeye gekocht bij de plaatselijke stripwinkel Senor Hernandez. En een spellenavond meegemaakt bij Moenen & Mariken. Weet u wat? Laat ik dit bericht eindigen met een strip die ik in mijn Nijmeegse periode maakte. De strip heette ‘New Megen City’ en de hoofdpersoon was Harry Freud, detective en psycholoog.

Meer berichten

Hennie is terug

Het vorige bericht was ‘Eef is terug’, maar ook Hennie komt terug. Hennie is het Drentse heideschaap dat af en toe gebruikt wordt in de

Lees verder »

Eef is terug

Omdat de zaak volgend jaar 20 jaar bestaat heb ik Modern Visuals verzocht om mijn website wat op te frissen. De vorige keer dat dit

Lees verder »

Simpele plaatjes

Het is nog helemaal niet zo makkelijk om eenvoudige tekeningen te maken. Dat heb ik wel eens gehoord van mensen die ingewikkelde tekeningen maken. En

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design