Uit hoofde van mijn functie

Uit hoofde van mijn functie als Stripmaker des Vaderlands kom ik nog wel eens ergens. Vorige week donderdag mocht ik een tijdschrift van DeFKa Research SK in ontvangst nemen op landgoed Overcingel in Assen. De mensen van DeFKa ken ik nog van vroeger, toen ik nog in de Asser wijk Kloosterveen woonde. Zo heb ik onder andere meegedaan aan hun project best before. Dat was een rondreizende tentoonstelling. Hieronder ziet u een pagina met krabbels voor een logo voor het project.

Mijn bijdrage was toen een krantenpagina die ik van tekst naar beeld heb omgezet. Die pagina zelf is nooit teruggekeerd van de rondreis. Ik heb alleen nog onderstaande foto.

Later – ik woonde inmiddels in Coevorden – nog een praatplaat van hun eigen organisatie. Voor welk (kunst)project weet ik niet meer. Recentelijk zag ik in een filmpje van hun nieuwe onderkomen mijn plaat aan de wand hangen, dus die is goed terecht gekomen. Nu ik hem zo terug zie vind ik hem wel wat flets. Daar zal vast een reden voor zijn geweest. Misschien had ik die kleuren nog liggen van een ander project?

Meer berichten

Overal verkrijgbaar

Op bovenstaand plaatje ziet u een schilder aan het werk met de kozijnen van de Intertoys. Bij de Intertoys zijn de speelkaarten van Coevorden niet

Lees verder »

Toevoeging

Ongeveer een jaar geleden heb ik deze website in elkaar laten zetten door Modern Visuals. Voorheen deed ik alles zelf met het gouwe ouwe HTML

Lees verder »

De oplossing

De doeplaat (kijkplaat, kleurplaat, praatplaat, zoekplaat, …) voor het Stedelijk Museum Coevorden is in gebruik genomen. Alleen kwam al snel de vraag: “Wat zijn nou

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design