Uit hoofde van mijn functie

Uit hoofde van mijn functie als Stripmaker des Vaderlands kom ik nog wel eens ergens. Vorige week donderdag mocht ik een tijdschrift van DeFKa Research SK in ontvangst nemen op landgoed Overcingel in Assen. De mensen van DeFKa ken ik nog van vroeger, toen ik nog in de Asser wijk Kloosterveen woonde. Zo heb ik onder andere meegedaan aan hun project best before. Dat was een rondreizende tentoonstelling. Hieronder ziet u een pagina met krabbels voor een logo voor het project.

Mijn bijdrage was toen een krantenpagina die ik van tekst naar beeld heb omgezet. Die pagina zelf is nooit teruggekeerd van de rondreis. Ik heb alleen nog onderstaande foto.

Later – ik woonde inmiddels in Coevorden – nog een praatplaat van hun eigen organisatie. Voor welk (kunst)project weet ik niet meer. Recentelijk zag ik in een filmpje van hun nieuwe onderkomen mijn plaat aan de wand hangen, dus die is goed terecht gekomen. Nu ik hem zo terug zie vind ik hem wel wat flets. Daar zal vast een reden voor zijn geweest. Misschien had ik die kleuren nog liggen van een ander project?

Meer berichten

Zitten

Voor een folder voor het theater ben ik drie verschillende stoelen aan het tekenen. Een caféstoel, een bistrostoel en een klapstoel. Meteen ook maar drie

Lees verder »

Knip en plak

Afgelopen dinsdag was ik te gast in het KinderBoekenHuis in Winsum. Van dat bezoek heb ik – natuurlijk – ook een centsprent gemaakt. De tekeningen

Lees verder »

Doe lokaal

“Think global, act local” is een slagzin waar ik wel wat mee heb. Heeft u wel eens van de magnoliaroute gehoord? Dat is een wandelroute

Lees verder »

Vast werk

Uit hoofde van mijn functie als Stripmaker des Vaderlands mag ik de komende drie jaar elke laatste vrijdag van de maand een centsprent publiceren in

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design