Uit hoofde van mijn functie

29 april 2021

Uit hoofde van mijn functie als Stripmaker des Vaderlands kom ik nog wel eens ergens. Vorige week donderdag mocht ik een tijdschrift van DeFKa Research SK in ontvangst nemen op landgoed Overcingel in Assen. De mensen van DeFKa ken ik nog van vroeger, toen ik nog in de Asser wijk Kloosterveen woonde. Zo heb ik onder andere meegedaan aan hun project best before. Dat was een rondreizende tentoonstelling. Hieronder ziet u een pagina met krabbels voor een logo voor het project.

Mijn bijdrage was toen een krantenpagina die ik van tekst naar beeld heb omgezet. Die pagina zelf is nooit teruggekeerd van de rondreis. Ik heb alleen nog onderstaande foto.

Later – ik woonde inmiddels in Coevorden – nog een praatplaat van hun eigen organisatie. Voor welk (kunst)project weet ik niet meer. Recentelijk zag ik in een filmpje van hun nieuwe onderkomen mijn plaat aan de wand hangen, dus die is goed terecht gekomen. Nu ik hem zo terug zie vind ik hem wel wat flets. Daar zal vast een reden voor zijn geweest. Misschien had ik die kleuren nog liggen van een ander project?

Deel dit bericht

Uit hoofde van mijn functie

29 april 2021

Uit hoofde van mijn functie als Stripmaker des Vaderlands kom ik nog wel eens ergens. Vorige week donderdag mocht ik een tijdschrift van DeFKa Research SK in ontvangst nemen op landgoed Overcingel in Assen. De mensen van DeFKa ken ik nog van vroeger, toen ik nog in de Asser wijk Kloosterveen woonde. Zo heb ik onder andere meegedaan aan hun project best before. Dat was een rondreizende tentoonstelling. Hieronder ziet u een pagina met krabbels voor een logo voor het project.

Mijn bijdrage was toen een krantenpagina die ik van tekst naar beeld heb omgezet. Die pagina zelf is nooit teruggekeerd van de rondreis. Ik heb alleen nog onderstaande foto.

Later – ik woonde inmiddels in Coevorden – nog een praatplaat van hun eigen organisatie. Voor welk (kunst)project weet ik niet meer. Recentelijk zag ik in een filmpje van hun nieuwe onderkomen mijn plaat aan de wand hangen, dus die is goed terecht gekomen. Nu ik hem zo terug zie vind ik hem wel wat flets. Daar zal vast een reden voor zijn geweest. Misschien had ik die kleuren nog liggen van een ander project?