Uit de oude Windows

26 januari 2021

Het is al heel wat jaren geleden dat ik voor Microsoft TechNet de strip TechEddie maakte. Maar alle strips staan – in lage resolutie – op internet, en dat heeft een goed geheugen. Vandaar dat mij recent werd gevraagd of een aflevering mocht worden hergebruikt in een presentatie.

Deze.

Alles op internet is vogelvrij, dus ik heb maar ‘ja’ gezegd. Zonder dat er iets tegenover staat. Nu staat dus zelfs de hoge resolutie versie op internet. Grijp uw kans!

Deel dit bericht

Uit de oude Windows

26 januari 2021

Het is al heel wat jaren geleden dat ik voor Microsoft TechNet de strip TechEddie maakte. Maar alle strips staan – in lage resolutie – op internet, en dat heeft een goed geheugen. Vandaar dat mij recent werd gevraagd of een aflevering mocht worden hergebruikt in een presentatie.

Deze.

Alles op internet is vogelvrij, dus ik heb maar ‘ja’ gezegd. Zonder dat er iets tegenover staat. Nu staat dus zelfs de hoge resolutie versie op internet. Grijp uw kans!