Uit de oude doos, in een nieuw boek

11 januari 2014

Weet u het nog? De ontvoering van Lusanne van der Gun in september 2003? Ik was het al lang weer vergeten. Maar ik heb er destijds wel een cartoon over gemaakt. Ik maakte toen vrij regelmatig dagcartoons over actuele zaken voor op mijn website.

Het internet is geduldig.

Niek van der Oord is nu bezig met een boek over de ontvoering en kwam mijn cartoon tegen. Ik heb hem opgeduikeld en opgekalefaterd, en nu zal hij weldra in het boek te zien zijn.

Deel dit bericht

Uit de oude doos, in een nieuw boek

11 januari 2014

Weet u het nog? De ontvoering van Lusanne van der Gun in september 2003? Ik was het al lang weer vergeten. Maar ik heb er destijds wel een cartoon over gemaakt. Ik maakte toen vrij regelmatig dagcartoons over actuele zaken voor op mijn website.

Het internet is geduldig.

Niek van der Oord is nu bezig met een boek over de ontvoering en kwam mijn cartoon tegen. Ik heb hem opgeduikeld en opgekalefaterd, en nu zal hij weldra in het boek te zien zijn.