Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Uit de ordner gevallen

11 maart 2005

Alle stroken die ik verzin voor Dirkjan gaan in een grote ordner. Van elke zestien stroken die ik opstuur naar Mark Retera vindt Mark er ongeveer vier leuk genoeg voor Dirkjan. Blijven er nog twaalf over die soms nog best leuk zijn, vind ik zelf. Zoals de onderstaande. Bedoeld voor Dirkjan en Bello, maar nu door mezelf uitgevoerd met Teun en Fikkie.

Misschien ga ik dit nog eens vaker doen.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Uit de ordner gevallen

11 maart 2005

Alle stroken die ik verzin voor Dirkjan gaan in een grote ordner. Van elke zestien stroken die ik opstuur naar Mark Retera vindt Mark er ongeveer vier leuk genoeg voor Dirkjan. Blijven er nog twaalf over die soms nog best leuk zijn, vind ik zelf. Zoals de onderstaande. Bedoeld voor Dirkjan en Bello, maar nu door mezelf uitgevoerd met Teun en Fikkie.

Misschien ga ik dit nog eens vaker doen.

Nieuwste berichten

Categorieën