Toevoeging

Ongeveer een jaar geleden heb ik deze website in elkaar laten zetten door Modern Visuals. Voorheen deed ik alles zelf met het gouwe ouwe HTML en een vleugje Blogger. Sindsdien het o zo veelzijdige en overrompelende WordPress met een vleugje Elementor. Zie daar maar eens wijs uit te worden.

Welnu: het is me gelukt om een nieuwe pagina ‘Praktijkvoorbeelden’ toe te voegen. Dat wil zeggen: niet alleen een pagina, maar ook een item in het menu en een doordraaiende dia op de openingspagina. Wie doet mij dat na?

De nieuwe pagina gaat over de praktijk van het ter plekke tekenen. Tijdens congressen, vergaderingen of bijeenkomsten in welke vorm dan ook. De eerlijkheid gebied te zeggen dat het niet makkelijk is om uit te leggen. U moet het een keer meemaken.

Hieronder volgt nog een galerie met een paar live cartoons van de afgelopen jaren. Op deze manier zal ik er honderden gemaakt hebben. Misschien wel duizenden. En nog nooit twee keer dezelfde.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design