Toevoeging

Ongeveer een jaar geleden heb ik deze website in elkaar laten zetten door Modern Visuals. Voorheen deed ik alles zelf met het gouwe ouwe HTML en een vleugje Blogger. Sindsdien het o zo veelzijdige en overrompelende WordPress met een vleugje Elementor. Zie daar maar eens wijs uit te worden.

Welnu: het is me gelukt om een nieuwe pagina ‘Praktijkvoorbeelden’ toe te voegen. Dat wil zeggen: niet alleen een pagina, maar ook een item in het menu en een doordraaiende dia op de openingspagina. Wie doet mij dat na?

De nieuwe pagina gaat over de praktijk van het ter plekke tekenen. Tijdens congressen, vergaderingen of bijeenkomsten in welke vorm dan ook. De eerlijkheid gebied te zeggen dat het niet makkelijk is om uit te leggen. U moet het een keer meemaken.

Hieronder volgt nog een galerie met een paar live cartoons van de afgelopen jaren. Op deze manier zal ik er honderden gemaakt hebben. Misschien wel duizenden. En nog nooit twee keer dezelfde.

Meer berichten

De orde van de dag

Na alle drukte voorafgaand, tijdens en na afloop van ‘de dag van de stripmaker’ gaan we weer over tot de orde van de dag. Ondertussen

Lees verder »

De dag van de stripmaker

Afgelopen zaterdag was ik gastheer (spreekstalmeester, boodschappenjongen) tijdens de dag van de stripmaker in Coevorden. Uit het hele land kwamen stripmakers op dit evenement af.

Lees verder »

Tilburg

Uit hoofde van mijn functie als Stripmaker des Vaderlands kom ik nog wel eens ergens. Bijvoorbeeld in Tilburg (niet naast de deur) in een omgebouwde

Lees verder »

Mijndert

Toch jammer. Niet gewonnen in de “Wie is Mijndert?”-wedstrijd van het museum. Laat ik hier voor de vorm toch nog even de inzending zien. En

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design