Tijding

Vele jaren heb ik met veel genoegen bijna wekelijks een bericht geplaatst op Blogger. Maar dat doen we vanaf nu anders. Ik ben in het bezit van een website die met behulp van – o, gruwel – WordPress in elkaar is geknutseld. Een rasechte HTML-klopper als ik werkt daar vooralsnog niet blindelings mee.

“Blok invoegen? Wat is dat nou weer?”

Herman Roozen

Het zal vanzelf wel een keer wennen. Elke onderdeel – en er zijn nogal wat soorten – kan apart worden ingevoegd. Hierna bijvoorbeeld komt een plaatje met een onderschrift.

Een deel van een deel van een storyboard.

Zo kan ik ook in het beeldarchief duiken en daar plaatjes uithalen om hier te laten zien. Gek genoeg zitten daar plaatjes in die ik er zelf niet in heb gestopt, zoals deze:

Wie zijn deze mensen, en waarom zitten ze in mijn mediabibliotheek?

Mijn weblogs “hermanroozen.” en “heldtvanhollandt.” heb ik hier ingelezen. Als het goed is komen dan ook de plaatjes mee, maar die kan ik dan weer niet allemaal terugvinden in de bibliotheek.

Ook ben ik er nog niet achter hoe ik het raamwerk van een bericht kan aanpassen. Het is me wat.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design