Tien november is de dag

10 november 2012

Twee jaar geleden maakte ik dit stripje voor de elfde van de elfde. Dit jaar lopen de kinderen hier in Assen al op de tiende, want de elfde valt op een zondag.

Het stripje stuurde ik, met nog wat anderen, op naar Het Gezinsblad. Ik wil graag ergens een actuele regionale strip gepubliceerd krijgen. Maar de bladen hebben daar geen geld voor (over). Dus ik zoek nog een sponsor.

“Bij bovenstaand stripje kan úw advertentie staan”.

De werktitel van dit stripje is Turf & Billie. De kat heet Billie. Maar als uw bedrijf toevallig HEMA heet, dan noemen we de kat gewoon HEMA.

Deel dit bericht

Tien november is de dag

10 november 2012

Twee jaar geleden maakte ik dit stripje voor de elfde van de elfde. Dit jaar lopen de kinderen hier in Assen al op de tiende, want de elfde valt op een zondag.

Het stripje stuurde ik, met nog wat anderen, op naar Het Gezinsblad. Ik wil graag ergens een actuele regionale strip gepubliceerd krijgen. Maar de bladen hebben daar geen geld voor (over). Dus ik zoek nog een sponsor.

“Bij bovenstaand stripje kan úw advertentie staan”.

De werktitel van dit stripje is Turf & Billie. De kat heet Billie. Maar als uw bedrijf toevallig HEMA heet, dan noemen we de kat gewoon HEMA.