Stripmakers Drinken Wijn Aan Het Water met Mark Retera

10 februari 2014

Mijn oudste klant (en met oudste bedoel ik: al het langste klant bij mij) en collega Mark Retera, heeft een goed gesprek met collega Kees de Boer aan de oever van de rivier de Waal. Dit is 1 filmpje uit een serie van 3 die de Beroepsvereniging Nederlandse Stripmakers (waar ik penningmeester van ben) heeft laten maken. Klik op onderstaande link om het filmpje te bekijken.

Stripmakers Drinken Wijn Aan Het Water

Deel dit bericht

Stripmakers Drinken Wijn Aan Het Water met Mark Retera

10 februari 2014

Mijn oudste klant (en met oudste bedoel ik: al het langste klant bij mij) en collega Mark Retera, heeft een goed gesprek met collega Kees de Boer aan de oever van de rivier de Waal. Dit is 1 filmpje uit een serie van 3 die de Beroepsvereniging Nederlandse Stripmakers (waar ik penningmeester van ben) heeft laten maken. Klik op onderstaande link om het filmpje te bekijken.

Stripmakers Drinken Wijn Aan Het Water