Stripdagen Haarlem 2012

1, 2 en 3 juni ben ik Haarlem vanwege de Stripdagen. Op de Stripatlas Nederland kunt u zien dat dat niet naast de deur is. Ik ben dat potloodje rechts naast de motorrijder in het noorden van Nederland. Wat in feite een euvel van de kaart is, want geografisch gezien woon ik achter de motorrijder. Maar op de kaart is elke stripgerelateerde locatie ietsje teveel naar het noordoosten opgeschoven.

Tijdens de Stripdagen in Haarlem is er van alles te doen. Waar ik wanneer ben is mij nog niet helemaal duidelijk. Wat al wel duidelijk is, is dat ik ‘iets’ ga doen met de etalage van Zaadhandel Jan Roozen. Geen familie. Dit in het kader van het project Stripdagen Haarlem Etalages.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design