Soms geef ik vorm

17 september 2019

Soms geef ik vorm, al ben ik geen vormgever. Net zoals ik soms logos maak, al ben ik geen logomaker. Het logo dat ik voor STIP Coevorden had gemaakt was echter raar op een postertje terecht gekomen. Met onbedoeld de hoeken er af geknipt en dergelijke. Dus dan … eh … grijp ik in. En knutsel ik wat in elkaar.

Wat dan mijns inziens beter is dan het was.

Maar nog steeds verre van ideaal.

Het onderste deel staat raar los en schuin ten opzichte van het bovenste, bijvoorbeeld. Maar voor ideaal ontbreekt mij de tijd en – erger nog – de kennis.

Misschien wel leuk om ook zoiets te maken voor de andere panden van STIP, bijvoorbeeld die waar het Opklapatelier in zit. Komt het weer wat dichterbij.

Deel dit bericht

Soms geef ik vorm

Soms geef ik vorm, al ben ik geen vormgever. Net zoals ik soms logos maak, al ben ik geen logomaker. Het logo dat ik voor STIP Coevorden had gemaakt was echter raar op een postertje terecht gekomen. Met onbedoeld de hoeken er af geknipt en dergelijke. Dus dan … eh … grijp ik in. En knutsel ik wat in elkaar.

Wat dan mijns inziens beter is dan het was.

Maar nog steeds verre van ideaal.

Het onderste deel staat raar los en schuin ten opzichte van het bovenste, bijvoorbeeld. Maar voor ideaal ontbreekt mij de tijd en – erger nog – de kennis.

Misschien wel leuk om ook zoiets te maken voor de andere panden van STIP, bijvoorbeeld die waar het Opklapatelier in zit. Komt het weer wat dichterbij.