Schrijf voor mij

Gisteren mocht ik aanwezig zijn bij een kleine partij ter gelegenheid van het begin van een nieuw seizoen Sesamstraat. Het is inmiddels een traditie geworden dat op dat moment de acteurs (m/v) de schrijvers (m/v) aanklampen met het verzoek of er niet wat meer voor hem/haar geschreven kan worden. Thuisgekomen ben ik maar eens even gaan turven hoe vaak ik voor de verschillende spelers (m/v) geschreven heb. Het resultaat is in onderstaand staafdiagram te zien.

Elvan komt er nogal bekaaid vanaf. Iets wat ze me zelf ook al vertelde. Maar nu dus onderbouwd met cijfers.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design