Schrijf voor mij

18 september 2006

Gisteren mocht ik aanwezig zijn bij een kleine partij ter gelegenheid van het begin van een nieuw seizoen Sesamstraat. Het is inmiddels een traditie geworden dat op dat moment de acteurs (m/v) de schrijvers (m/v) aanklampen met het verzoek of er niet wat meer voor hem/haar geschreven kan worden. Thuisgekomen ben ik maar eens even gaan turven hoe vaak ik voor de verschillende spelers (m/v) geschreven heb. Het resultaat is in onderstaand staafdiagram te zien.

Elvan komt er nogal bekaaid vanaf. Iets wat ze me zelf ook al vertelde. Maar nu dus onderbouwd met cijfers.

Deel dit bericht

Schrijf voor mij

18 september 2006

Gisteren mocht ik aanwezig zijn bij een kleine partij ter gelegenheid van het begin van een nieuw seizoen Sesamstraat. Het is inmiddels een traditie geworden dat op dat moment de acteurs (m/v) de schrijvers (m/v) aanklampen met het verzoek of er niet wat meer voor hem/haar geschreven kan worden. Thuisgekomen ben ik maar eens even gaan turven hoe vaak ik voor de verschillende spelers (m/v) geschreven heb. Het resultaat is in onderstaand staafdiagram te zien.

Elvan komt er nogal bekaaid vanaf. Iets wat ze me zelf ook al vertelde. Maar nu dus onderbouwd met cijfers.