Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Ross en Robbie op de Stripdagen in Houten

24 september 2010

Morgen en overmorgen ben ik te vinden op de Stripdagen in Houten. In ieder geval zaterdag van 12 tot 3 in de stand van Eppo. Maar ook buiten die tijden mogelijk bij Eppo, Het Stripschap, of elders op de beurs. Er is ook nog een expositie van Ross en Robbie, de strip die ik ooit in mijn eentje maakte, in de vorige eeuw nog, maar tegenwoordig samen met Pieter Hogenbirk. En wie weet wat nog meer voor moois. Klik op de banner voor het volledige programma.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Ross en Robbie op de Stripdagen in Houten

24 september 2010

Morgen en overmorgen ben ik te vinden op de Stripdagen in Houten. In ieder geval zaterdag van 12 tot 3 in de stand van Eppo. Maar ook buiten die tijden mogelijk bij Eppo, Het Stripschap, of elders op de beurs. Er is ook nog een expositie van Ross en Robbie, de strip die ik ooit in mijn eentje maakte, in de vorige eeuw nog, maar tegenwoordig samen met Pieter Hogenbirk. En wie weet wat nog meer voor moois. Klik op de banner voor het volledige programma.

Nieuwste berichten

Categorieën