Ouderen en nieuw

4 februari 2021

Voor een zorginstelling mocht ik een praatplaat tekenen, die later werd opgeknipt in kleinere plaatjes. Ik heb het daar al eerder over gehad. Het leek me leuk om de oudjes een modern spel te laten spelen. Of dat tenminste te suggereren. Geen Rummukub of Bingo.

Vandaag berichtte de klant er over op LinkedIn. Vrijwel op hetzelfde moment dat een andere klant berichtte over een ander project: de Drentse Energie Driedaagse. Ook daar heb ik het al eerder over gehad.

Zo lijk ik maar een druk baasje. Terwijl de tekeningen voor de zorginstelling eind vorig jaar al gemaakt zijn, en de tekeningen rondom Hennie tot op het laatste moment, twee dagen geleden.

Deel dit bericht

Ouderen en nieuw

4 februari 2021

Voor een zorginstelling mocht ik een praatplaat tekenen, die later werd opgeknipt in kleinere plaatjes. Ik heb het daar al eerder over gehad. Het leek me leuk om de oudjes een modern spel te laten spelen. Of dat tenminste te suggereren. Geen Rummukub of Bingo.

Vandaag berichtte de klant er over op LinkedIn. Vrijwel op hetzelfde moment dat een andere klant berichtte over een ander project: de Drentse Energie Driedaagse. Ook daar heb ik het al eerder over gehad.

Zo lijk ik maar een druk baasje. Terwijl de tekeningen voor de zorginstelling eind vorig jaar al gemaakt zijn, en de tekeningen rondom Hennie tot op het laatste moment, twee dagen geleden.