Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Opa op je mobieltje

6 maart 2006

Het weekblad Boerderij heeft haar website vernieuwd. Er staan nu ook allemaal weblogs en filmpjes op. En … je kunt een wallpaper van Opa downloaden. Het gaat hier om de tekeningen van het kwartetspel die ze nu voor mobieltjes geschikt hebben gemaakt. Toen ik er een voor mijn eigen mobiel probeerde te downloaden kreeg ik een dikke foutmelding om de oren in plaats van de juiste downloadcode, maar misschien heeft u meer succes.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Opa op je mobieltje

6 maart 2006

Het weekblad Boerderij heeft haar website vernieuwd. Er staan nu ook allemaal weblogs en filmpjes op. En … je kunt een wallpaper van Opa downloaden. Het gaat hier om de tekeningen van het kwartetspel die ze nu voor mobieltjes geschikt hebben gemaakt. Toen ik er een voor mijn eigen mobiel probeerde te downloaden kreeg ik een dikke foutmelding om de oren in plaats van de juiste downloadcode, maar misschien heeft u meer succes.

Nieuwste berichten

Categorieën