Op veler verzoek. Hoeveel?

Op veler verzoek komt er een boek over mijn belevenissen als Stripmaker des Vaderlands. Met daarin alle centsprenten met toelichting, en nog (veel) meer. Hoeveel ik er laat drukken hangt sterk af van het aantal voorinschrijvingen. Ik heb geen belang bij dozen vol boeken in de gang, of in iemands magazijn. Als u zich wilt verzekeren van een exemplaar, dan kunt u er eentje bestellen op de website van Syndikaat. U kunt daar ter plekke 30 euro afrekenen. En – eerlijk is eerlijk – dan kan het nog even duren voor u het boek hebt. Het kan zelfs zo zijn dat ik er de brui aan geef als er te weinig bestellingen binnen komen. In dat geval krijgt u vanzelfsprekend het geld keurig terug. En anders weet u me te vinden.

 

Deel dit bericht

Op veler verzoek. Hoeveel?

Op veler verzoek komt er een boek over mijn belevenissen als Stripmaker des Vaderlands. Met daarin alle centsprenten met toelichting, en nog (veel) meer. Hoeveel ik er laat drukken hangt sterk af van het aantal voorinschrijvingen. Ik heb geen belang bij dozen vol boeken in de gang, of in iemands magazijn. Als u zich wilt verzekeren van een exemplaar, dan kunt u er eentje bestellen op de website van Syndikaat. U kunt daar ter plekke 30 euro afrekenen. En – eerlijk is eerlijk – dan kan het nog even duren voor u het boek hebt. Het kan zelfs zo zijn dat ik er de brui aan geef als er te weinig bestellingen binnen komen. In dat geval krijgt u vanzelfsprekend het geld keurig terug. En anders weet u me te vinden.