Op de foto met de Majesteit

Ik heb mij door heel veel foto’s moeten worstelen op de site van de provincie Drenthe, maar uiteindelijk heb ik een foto gevonden waar ik bijna samen met Koningin Beatrix op sta. De Koningin bracht afgelopen zaterdag een bezoek aan Drenthe en kwam ook precies 2 minuten kijken bij een workshop striptekenen die ik in de gevangenis van Veenhuizen aan het geven was aan kinderen van obs De Marskramer uit Assen. De reden dat ik net niet op de foto sta is waarschijnlijk dat ik net daarvoor onder de voet gelopen was door de fotograaf.

Gelukkig ben ik nog wel te zien op een foto van de nazit, waar je alleen kon staan, trouwens. Ik ben die persoon links met dat blauwe overhemd.

De foto’s zijn gemaakt door W.J. Kleppe. Tijdens het buffet heb ik nog even met hem gesproken. Dat onder de voet lopen schijnt er bij te horen.

UPDATE: Helaas, de foto’s zijn verdwenen van de website van de provincie Drenthe.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design