Niet kort en niet triest

Deze maand is het 10 jaar geleden dat ik voor het eerst strookjes bedacht voor de strip Kort en Triest van Jean-Marc van Tol. Die stond toen elke week in de Kidsweek. Die krant heet ondertussen 7Days, maar de strip staat er nog steeds in. Tussendoor heeft Kort en Triest ook een tijdje in het tijdschrift Eppo en de krant Het Parool gestaan.

Hieronder ziet u mijn schetsen van de eerste twee stroken die ik bedacht heb. Het is een scan van een kopie. Het origineel zal waarschijnlijk in het bezit zijn van Jean-Marc van Tol, als hij het niet heeft weggegooid.

Ik verzin trouwens nog steeds elke maand vier stroken.

Deel dit bericht

Niet kort en niet triest

Deze maand is het 10 jaar geleden dat ik voor het eerst strookjes bedacht voor de strip Kort en Triest van Jean-Marc van Tol. Die stond toen elke week in de Kidsweek. Die krant heet ondertussen 7Days, maar de strip staat er nog steeds in. Tussendoor heeft Kort en Triest ook een tijdje in het tijdschrift Eppo en de krant Het Parool gestaan.

Hieronder ziet u mijn schetsen van de eerste twee stroken die ik bedacht heb. Het is een scan van een kopie. Het origineel zal waarschijnlijk in het bezit zijn van Jean-Marc van Tol, als hij het niet heeft weggegooid.

Ik verzin trouwens nog steeds elke maand vier stroken.