Meer in de mars

6 november 2016

Een vaste klant vroeg me of ik ook “wat minder cartoonesk” kon tekenen. Mijn ‘handelsmerk’ voor illustraties is ondertussen eenvoudige, bijna schematische, figuren met dikke lijnen en platte kleuren. Meer richting Dick Bruna dan richting Rien Poortvliet, zeg maar. Voor een volgende publicatie die wat serieuzer was misschien wat minder geschikt.

Dus ik heb even wat geëxperimenteerd met dunnere lijnen, en wat slordiger en niet opgevuld ingekleurd.

Ik vind het zelf niet onaardig.

Deel dit bericht

Meer in de mars

6 november 2016

Een vaste klant vroeg me of ik ook “wat minder cartoonesk” kon tekenen. Mijn ‘handelsmerk’ voor illustraties is ondertussen eenvoudige, bijna schematische, figuren met dikke lijnen en platte kleuren. Meer richting Dick Bruna dan richting Rien Poortvliet, zeg maar. Voor een volgende publicatie die wat serieuzer was misschien wat minder geschikt.

Dus ik heb even wat geëxperimenteerd met dunnere lijnen, en wat slordiger en niet opgevuld ingekleurd.

Ik vind het zelf niet onaardig.