Lot keihard aan de haren trekken

18 september 2015

Sesamstraat is één van mijn oudste klanten. Ik schrijf scènes die zich afspelen in de straat. Het heeft even geduurd, maar nu is het me toch gelukt om mezelf in een verhaaltje te schrijven, inclusief beeld. In het verhaal Fotoboek is Lot oude foto’s aan het inplakken. En op één van die foto’s sta ik.

In de rol van vervelend buurjongetje dat Lot aan de haren trok toen ze nog klein was. Daarom wil Lot de foto niet inplakken. Maar Ieniemienie weet raad:

LOT:
Wat doe jij nou?

IENIEMIENIE:
Zo! Ik heb Herman er af geknipt.

LOT:
Waarom dan?

IENIEMIENIE:
Nou, dan is het wel een leuke foto.

Zo kan het gaan. Een kortstondige carrière in Sesamstraat. Ik haal het eind van de scène niet eens. Eigen schuld. 

Deel dit bericht

Lot keihard aan de haren trekken

18 september 2015

Sesamstraat is één van mijn oudste klanten. Ik schrijf scènes die zich afspelen in de straat. Het heeft even geduurd, maar nu is het me toch gelukt om mezelf in een verhaaltje te schrijven, inclusief beeld. In het verhaal Fotoboek is Lot oude foto’s aan het inplakken. En op één van die foto’s sta ik.

In de rol van vervelend buurjongetje dat Lot aan de haren trok toen ze nog klein was. Daarom wil Lot de foto niet inplakken. Maar Ieniemienie weet raad:

LOT:
Wat doe jij nou?

IENIEMIENIE:
Zo! Ik heb Herman er af geknipt.

LOT:
Waarom dan?

IENIEMIENIE:
Nou, dan is het wel een leuke foto.

Zo kan het gaan. Een kortstondige carrière in Sesamstraat. Ik haal het eind van de scène niet eens. Eigen schuld.