Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Lars valt aan!

5 maart 2009

In 2007 stond mijn strip Eefenement in het AD. In 2008 werd deze vervangen door Lars, geschreven en getekend door Lectrr. Halverwege dat jaar ben ik voor Lectrr strookjes Lars gaan schrijven. Nu is er een album uit – Lars Attcks – waar misschien wel wat van die strookjes in staan. Ik heb het album nog niet gezien want het is kakelvers. Te verkrijgen in de stripboekenwinkel en op de website van Silvester.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Lars valt aan!

5 maart 2009

In 2007 stond mijn strip Eefenement in het AD. In 2008 werd deze vervangen door Lars, geschreven en getekend door Lectrr. Halverwege dat jaar ben ik voor Lectrr strookjes Lars gaan schrijven. Nu is er een album uit – Lars Attcks – waar misschien wel wat van die strookjes in staan. Ik heb het album nog niet gezien want het is kakelvers. Te verkrijgen in de stripboekenwinkel en op de website van Silvester.

Nieuwste berichten

Categorieën