Landbouw Beurs Zwaagdam

1 november 2023

Vorige week was ik op de landbouwbeurs van Hardenberg. Daar stak ik mijn hoofd door een gat in een bord. Je kon daar namelijk met stripfiguur Opa op de foto. Ik had vanzelfsprekend de tekening daarvoor gemaakt, dus wilde wel even kijken hoe het geworden was.

Zo’n bezoek aan een beurs werkt dan toch weer inspirerend. In de aflevering van Opa van deze week heeft Opa vrijkaarten voor de Landbouw Beurs Zwaagdam (LBZ). Ik verklap maar vast dat hij daar volgende week nog steeds is.

En Mickey Mouse? Die gaat deze zomer naar het park met zijn neefjes Puk en Max. Hoe dat af gaat lopen leest u t.z.t. in het vrolijke weekblad.

Deel dit bericht

Landbouw Beurs Zwaagdam

1 november 2023

Vorige week was ik op de landbouwbeurs van Hardenberg. Daar stak ik mijn hoofd door een gat in een bord. Je kon daar namelijk met stripfiguur Opa op de foto. Ik had vanzelfsprekend de tekening daarvoor gemaakt, dus wilde wel even kijken hoe het geworden was.

Zo’n bezoek aan een beurs werkt dan toch weer inspirerend. In de aflevering van Opa van deze week heeft Opa vrijkaarten voor de Landbouw Beurs Zwaagdam (LBZ). Ik verklap maar vast dat hij daar volgende week nog steeds is.

En Mickey Mouse? Die gaat deze zomer naar het park met zijn neefjes Puk en Max. Hoe dat af gaat lopen leest u t.z.t. in het vrolijke weekblad.