Laat me niet los

16 april 2023

Zo af en toe moet er weer iets gebrunaficeerd worden. Ik kreeg opeens behoefte aan een nieuwe avatar op de website BoardGameGeek. Dat werd het bekende konijn, maar dan met een zeshoekig hoofd. En toen ik toch bezig was heb ik er ook nog eentje gemaakt van een voormalige president van de Verenigde Staten.

Er is mij een keer gevraagd of ik brunaficaties van bekende personen wilde maken. Dit is ongeveer de eerste. Ga ik vast nog vaker doen, maar wel sporadisch.

Verder binnenlands nieuws. De doeplaat voor het museum van Coevorden is nu ook in een versie als louter kleurplaat beschikbaar.

Speciaal voor gebruik tijdens een meepraat-dag op de markt in Coevorden. De bedoeling was om hem op formaat tweemaal A0 af te drukken, maar daarvoor hadden ze de kleurtafels niet groot genoeg. Dus dat werd biertafelgrootte. Volgende keer beter.

En voor wie wel van stiekeme voorproefjes houdt: hier is de tekening van Opa voor op de nieuwe Boerderij-kalender voor de maand april. Het is immers april. Hier ziet u hem dus een jaar eerder dan op de kalender.

Deel dit bericht

Laat me niet los

16 april 2023

Zo af en toe moet er weer iets gebrunaficeerd worden. Ik kreeg opeens behoefte aan een nieuwe avatar op de website BoardGameGeek. Dat werd het bekende konijn, maar dan met een zeshoekig hoofd. En toen ik toch bezig was heb ik er ook nog eentje gemaakt van een voormalige president van de Verenigde Staten.

Er is mij een keer gevraagd of ik brunaficaties van bekende personen wilde maken. Dit is ongeveer de eerste. Ga ik vast nog vaker doen, maar wel sporadisch.

Verder binnenlands nieuws. De doeplaat voor het museum van Coevorden is nu ook in een versie als louter kleurplaat beschikbaar.

Speciaal voor gebruik tijdens een meepraat-dag op de markt in Coevorden. De bedoeling was om hem op formaat tweemaal A0 af te drukken, maar daarvoor hadden ze de kleurtafels niet groot genoeg. Dus dat werd biertafelgrootte. Volgende keer beter.

En voor wie wel van stiekeme voorproefjes houdt: hier is de tekening van Opa voor op de nieuwe Boerderij-kalender voor de maand april. Het is immers april. Hier ziet u hem dus een jaar eerder dan op de kalender.