Kukel en Kakel in de striptas

 

Op zaterdag 10 en zondag 11 maart aanstaande vinden in Evenementenhal Gorinchem de Stripdagen plaats. Ikzelf ben er alleen op zondag. Van 10 tot 12 uur signeer ik in de stand van Eppo. ’s Middags signeer ik nog bij Strip2000 en slenter ik wat rond.

Leden van Het Stripschap krijgen de striptas en zullen daarin een exemplaar van Kukel en Kakel ontdekken.

Zeker weten doe ik dat trouwens niet. Ik weet niet hoeveel striptassen er gevuld moeten worden, en ik weet niet precies hoeveel boekjes ik opgestuurd heb. Het was een pakket van bijna 10 kilo. Mogelijk is er een tekort of een overschot aan kip. Zie de striptas maar als een verrassings-ei.

Deel dit bericht

Kukel en Kakel in de striptas

 

Op zaterdag 10 en zondag 11 maart aanstaande vinden in Evenementenhal Gorinchem de Stripdagen plaats. Ikzelf ben er alleen op zondag. Van 10 tot 12 uur signeer ik in de stand van Eppo. ’s Middags signeer ik nog bij Strip2000 en slenter ik wat rond.

Leden van Het Stripschap krijgen de striptas en zullen daarin een exemplaar van Kukel en Kakel ontdekken.

Zeker weten doe ik dat trouwens niet. Ik weet niet hoeveel striptassen er gevuld moeten worden, en ik weet niet precies hoeveel boekjes ik opgestuurd heb. Het was een pakket van bijna 10 kilo. Mogelijk is er een tekort of een overschot aan kip. Zie de striptas maar als een verrassings-ei.