Kukel en Kakel 100

30 januari 2014

Vorige week heb ik de honderdste aflevering van Kukel en Kakel ingeleverd. Kukel en Kakel verschijnt in het vakblad Pluimveehouderij. Een aflevering van Kukel en Kakel bestaat steevast uit 6 vierkante plaatjes. Waarom? Och, zo ben ik begonnen, en ik hou wel van wat vastigheid. Bovendien vind ik ondertussen 6 plaatjes een erg prettige hoeveelheid voor het vertellen van een verhaaltje.

Onderstaande aflevering is nummer 97, waarin Kukel en Kakel reclame maken voor hun eigen iBook.

Deel dit bericht

Kukel en Kakel 100

30 januari 2014

Vorige week heb ik de honderdste aflevering van Kukel en Kakel ingeleverd. Kukel en Kakel verschijnt in het vakblad Pluimveehouderij. Een aflevering van Kukel en Kakel bestaat steevast uit 6 vierkante plaatjes. Waarom? Och, zo ben ik begonnen, en ik hou wel van wat vastigheid. Bovendien vind ik ondertussen 6 plaatjes een erg prettige hoeveelheid voor het vertellen van een verhaaltje.

Onderstaande aflevering is nummer 97, waarin Kukel en Kakel reclame maken voor hun eigen iBook.