Kukel en Kakel 100

Vorige week heb ik de honderdste aflevering van Kukel en Kakel ingeleverd. Kukel en Kakel verschijnt in het vakblad Pluimveehouderij. Een aflevering van Kukel en Kakel bestaat steevast uit 6 vierkante plaatjes. Waarom? Och, zo ben ik begonnen, en ik hou wel van wat vastigheid. Bovendien vind ik ondertussen 6 plaatjes een erg prettige hoeveelheid voor het vertellen van een verhaaltje.

Onderstaande aflevering is nummer 97, waarin Kukel en Kakel reclame maken voor hun eigen iBook.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design