Knip en plak

21 mei 2021

Afgelopen dinsdag was ik te gast in het KinderBoekenHuis in Winsum. Van dat bezoek heb ik – natuurlijk – ook een centsprent gemaakt. De tekeningen maak ik met inkt en omsteekpen, de kleuren en letters en effecten is PhotoShop. Voor de effecten heb ik gebruik gemaakt van het stapeltje boeken dat ik mee mocht nemen. Voor 5 euro heb je een vrij willekeurige stapel jeugdlectuur uit verre en nabije tijden. Ik heb een bruinig schutblad met knik overgenomen, een prijskorting en een (deel van een) handtekening. Kijk maar:

Deel dit bericht

Knip en plak

21 mei 2021

Afgelopen dinsdag was ik te gast in het KinderBoekenHuis in Winsum. Van dat bezoek heb ik – natuurlijk – ook een centsprent gemaakt. De tekeningen maak ik met inkt en omsteekpen, de kleuren en letters en effecten is PhotoShop. Voor de effecten heb ik gebruik gemaakt van het stapeltje boeken dat ik mee mocht nemen. Voor 5 euro heb je een vrij willekeurige stapel jeugdlectuur uit verre en nabije tijden. Ik heb een bruinig schutblad met knik overgenomen, een prijskorting en een (deel van een) handtekening. Kijk maar: