Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Karlijn, Catootje en de ouders

28 oktober 2018

Het is al weer een jaar of vijf geleden dat ik mijn laatste plotje voor Jan, Jans en de kinderen schreef. Wel heb ik daarna nog een paar keer plotjes voor de spin off geschreven: Karlijn, Catootje en de ouders. Dat verschijnt in Tina. Bijgaand het eerste plaatje van het verhaaltje ‘Vlot’, dat recent is aangekocht en dat later dit jaar, of begin volgend jaar, in Tina zal verschijnen.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Karlijn, Catootje en de ouders

28 oktober 2018

Het is al weer een jaar of vijf geleden dat ik mijn laatste plotje voor Jan, Jans en de kinderen schreef. Wel heb ik daarna nog een paar keer plotjes voor de spin off geschreven: Karlijn, Catootje en de ouders. Dat verschijnt in Tina. Bijgaand het eerste plaatje van het verhaaltje ‘Vlot’, dat recent is aangekocht en dat later dit jaar, of begin volgend jaar, in Tina zal verschijnen.

Nieuwste berichten

Categorieën