Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste berichten

Categorieën

Je eeft maar 1 keer gratis

11 maart 2011

Leden van het Stripschap kunnen dit weekend op de Stripdagen bij het Stripschap een Striptas met goodies op komen halen. In deze tas ook 1 exemplaar van Je eeft maar 1 keer. Helemaal gratis!

Als je het boek dolgraag gesigneerd wilt hebben dan kan dat. Zoek me op in de stand van Eppo of het B-Gevaar en koop een boekje van Kukel en Kakel bij me voor 5 euro. Dan signeer ik Eefenement én Kukel en Kakel.

Deel dit bericht

Terug naar nieuwsoverzicht

Je eeft maar 1 keer gratis

11 maart 2011

Leden van het Stripschap kunnen dit weekend op de Stripdagen bij het Stripschap een Striptas met goodies op komen halen. In deze tas ook 1 exemplaar van Je eeft maar 1 keer. Helemaal gratis!

Als je het boek dolgraag gesigneerd wilt hebben dan kan dat. Zoek me op in de stand van Eppo of het B-Gevaar en koop een boekje van Kukel en Kakel bij me voor 5 euro. Dan signeer ik Eefenement én Kukel en Kakel.

Nieuwste berichten

Categorieën