InternetPlusBellen (18 en slot)

13 februari 2010

Het is zover: ik heb InternetPlusBellen. In de meterkast staat een Experia-box te zoemen, en dat schijnt het bewijs te zijn. Er was het één en ander nodig aan achterdeuren en aandrang, maar op de eigen iMac en de Dell boven doet het internet het weer. Alleen mijn oude iMac heeft geen internet. Die hangt aan een Belkin-router waarvan het IP-adres onbekend is, en die dientengevolge niet te configureren is. Daar hoop ik in de komende dagen nog wat aan te kunnen doen.

Deel dit bericht

InternetPlusBellen (18 en slot)

13 februari 2010

Het is zover: ik heb InternetPlusBellen. In de meterkast staat een Experia-box te zoemen, en dat schijnt het bewijs te zijn. Er was het één en ander nodig aan achterdeuren en aandrang, maar op de eigen iMac en de Dell boven doet het internet het weer. Alleen mijn oude iMac heeft geen internet. Die hangt aan een Belkin-router waarvan het IP-adres onbekend is, en die dientengevolge niet te configureren is. Daar hoop ik in de komende dagen nog wat aan te kunnen doen.