InternetPlusBellen (18 en slot)

Het is zover: ik heb InternetPlusBellen. In de meterkast staat een Experia-box te zoemen, en dat schijnt het bewijs te zijn. Er was het één en ander nodig aan achterdeuren en aandrang, maar op de eigen iMac en de Dell boven doet het internet het weer. Alleen mijn oude iMac heeft geen internet. Die hangt aan een Belkin-router waarvan het IP-adres onbekend is, en die dientengevolge niet te configureren is. Daar hoop ik in de komende dagen nog wat aan te kunnen doen.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design