Ik kom nog wel eens ergens

26 mei 2023

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het liefst gewoon thuis achter mijn bureau zit te werken. Maar als ik er dan toch op uit moet: dan het liefst voor werk. Kost de nodige kilometers, maar levert ook altijd wat op. Met name als ik les geef aan jongelui. Daar leer ik zelf nog het meest van.

Het is ook altijd leuk om Opa-fans tegen te komen. Soms op onverwachte plaatsen, zoals in stripwinkel De Juiste Koers. De uitbater had nog nooit van Opa gehoord, maar zijn vrouw des te meer.

En verder was er deze week nog een bescheiden feestje. Ik heb namelijk de 250e aflevering van Kukel en Kakel ingeleverd. Dat leverde mij een bloemetje van de redactie op.

Deel dit bericht

Ik kom nog wel eens ergens

26 mei 2023

Ik moet eerlijk bekennen dat ik het liefst gewoon thuis achter mijn bureau zit te werken. Maar als ik er dan toch op uit moet: dan het liefst voor werk. Kost de nodige kilometers, maar levert ook altijd wat op. Met name als ik les geef aan jongelui. Daar leer ik zelf nog het meest van.

Het is ook altijd leuk om Opa-fans tegen te komen. Soms op onverwachte plaatsen, zoals in stripwinkel De Juiste Koers. De uitbater had nog nooit van Opa gehoord, maar zijn vrouw des te meer.

En verder was er deze week nog een bescheiden feestje. Ik heb namelijk de 250e aflevering van Kukel en Kakel ingeleverd. Dat leverde mij een bloemetje van de redactie op.