Hoog en laag en in een hoek

Het live tekenen brengt me door het hele land, maar toch voornamelijk naar het noorden. Dat is geen straf. Laatst nog mocht ik aanschuiven in De Hoek in Baflo. Ik zat op een bierfust met een kussentje. Vooraf een buffet met mosterdsoep. De bijeenkomst was in het zaaltje achter. Daarin stond een bord dat was ontvreemd uit (gekocht in?) de Achterhoek. Waar ik vandaan kom. Dus toch nog een beetje thuis.

Meer berichten

Hennie is terug

Het vorige bericht was ‘Eef is terug’, maar ook Hennie komt terug. Hennie is het Drentse heideschaap dat af en toe gebruikt wordt in de

Lees verder »

Eef is terug

Omdat de zaak volgend jaar 20 jaar bestaat heb ik Modern Visuals verzocht om mijn website wat op te frissen. De vorige keer dat dit

Lees verder »

Simpele plaatjes

Het is nog helemaal niet zo makkelijk om eenvoudige tekeningen te maken. Dat heb ik wel eens gehoord van mensen die ingewikkelde tekeningen maken. En

Lees verder »

Vakantie in Nijmegen

Ik ben een huismus. Vorige week heb ik zowaar 3 nachten buitenshuis geslapen: in Nijmegen. Bijgaande 16 plaatjes geven een impressie van dat bezoek. Onder

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design