Hoog en laag en in een hoek

Het live tekenen brengt me door het hele land, maar toch voornamelijk naar het noorden. Dat is geen straf. Laatst nog mocht ik aanschuiven in De Hoek in Baflo. Ik zat op een bierfust met een kussentje. Vooraf een buffet met mosterdsoep. De bijeenkomst was in het zaaltje achter. Daarin stond een bord dat was ontvreemd uit (gekocht in?) de Achterhoek. Waar ik vandaan kom. Dus toch nog een beetje thuis.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design