Hoera! Een fan!

In de Eppo van deze week een ingezonden brief van Jurrian van der Stoep. Met de vraag of er nog een nieuw verhaal van Uuterwaerdt komt. De redactie geeft antwoord.

Tijdens het schrijven van de eerste twee verhalen heb ik al wel wat ideeën voor een derde en vierde verhaal opgekrabbeld. Het derde heet “De slag bij Zwaagdam”. Tijdens een weekend waarin de historische slag bij Zwaagdam wordt nagespeeld rondom het landgoed Uuterwaerdt wordt er een moord gepleegd. Barones Theresa van Uuterwaerdt en haar broer Maurits proberen als een ware Miss Marple en Hercule Poirot de dader(s) te vinden. Het vierde heeft nog geen titel maar zou een Die Hard-achtig verhaal moeten worden waarin Evert de tuinman het opneemt tegen Russische misdadigers die het gemunt hebben op Frederik.

Helaas, Jurrian, het is nog te vroeg om je te verheugen. Daniel is eerst nog druk met Rick Turpin, en dan is het nog maar de vraag of hij nog een keer Uuterwaerdt op wil pakken, en zo nee: of ik nog een andere tekenaar kan en wil vinden. En of de Eppo het dan weer kan en wil plaatsen. De nodige mitsen en maren dus. Voorlopig is herlezen en hergenieten je enige optie.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design