Het spel en de knikkers

13 december 2013

Soms verzin ik dingen die ik zelf bijzonder goed gevonden vind. Soms vindt dan de klant het maar niks. Zo heb ik recentelijk een reeks ikoontjes verzonnen. Het ging om in totaal tien ikoontjes voor begrippen als “toegankelijk” en “integer”. Hieronder mijn schets voor het begrip “transparant”.

Een knikker. Gewoon een knikker. Ik was er mee in mijn nopjes. Maar ik mag iets anders gaan verzinnen.

UPDATE 11/01/2014: Uiteindelijk is dit ‘m geworden.

Deel dit bericht

Het spel en de knikkers

13 december 2013

Soms verzin ik dingen die ik zelf bijzonder goed gevonden vind. Soms vindt dan de klant het maar niks. Zo heb ik recentelijk een reeks ikoontjes verzonnen. Het ging om in totaal tien ikoontjes voor begrippen als “toegankelijk” en “integer”. Hieronder mijn schets voor het begrip “transparant”.

Een knikker. Gewoon een knikker. Ik was er mee in mijn nopjes. Maar ik mag iets anders gaan verzinnen.

UPDATE 11/01/2014: Uiteindelijk is dit ‘m geworden.