Het spel en de knikkers

Soms verzin ik dingen die ik zelf bijzonder goed gevonden vind. Soms vindt dan de klant het maar niks. Zo heb ik recentelijk een reeks ikoontjes verzonnen. Het ging om in totaal tien ikoontjes voor begrippen als “toegankelijk” en “integer”. Hieronder mijn schets voor het begrip “transparant”.

Een knikker. Gewoon een knikker. Ik was er mee in mijn nopjes. Maar ik mag iets anders gaan verzinnen.

UPDATE 11/01/2014: Uiteindelijk is dit ‘m geworden.

Meer berichten

Blijf

Morgen is er boekenmarkt op de markt in Coevorden. Ik zit daar in een ééndaags Opklapatelier met minstens Sieger Zuidersma en John Croezen. Blijf gerust

Lees verder »

Armoede

Armoede is niet om te lachen. Dus een cartoon daar over maken is ook niet makkelijk. Gisteren tijdens het live tekenen lukte het me toch

Lees verder »
copyright @ 2020 Herman Roozen | Realisatie door AK Media & Design